Fájdalommentes fogászat Debrecenben

fájdalommentes fogászat ma már alapvető elvárás a páciensek részéről, még a nehezebb fogászati beavatkozások során is. Ilyenek például: szuvas fogak tömése, gyökérkezelése, valamit fogak eltávolítása melyek során elengedhetetlen az érintett terület érzéstelenítése a fájdalommentes fogorvosi kezelés érdekében.

A múltban szerzett negatív tapasztalat, rossz élmény, illetve a káros közhiedelmek számos félelmet alakíthatnak ki a páciensekben. Ezek a múltbeli negatív tapasztalatok a mai modern eljárásoknak köszönhetően teljesen indokolatlanok, hiszen a fájdalommentes fogászati beavatkozás nem csak a páciens, hanem a kezelőorvos érdeke is.

A megfelelően kivitelezett érzéstelenítés jól együttműködő, oldott pácienst, mérsékelt nyálelválasztást, tehát összességében nyugodt munkavégzést biztosít a kezelések időtartama alatt. Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk e feltételek biztosítására.

A fogászatban alkalmazott érzéstelenítőszerek átmenetileg felfüggesztik az idegszövet ingerületvezető képességét, ezáltal az a fájdalomingert nem tudja közvetíteni az agy felé. A mai modern fogászati érzéstelenítőszerek hatásosan, hosszú időtartamra blokkolják a fájdalomingereket a beavatkozások során.

Kezeléseink során mindig maximális fájdalommentességre törekszünk, illetve a beavatkozások alatt visszajelzést kérünk a páciensektől, és amennyiben szükséges kiegészítjük az érzéstelenítést. Célunk hogy rendelőnkben oldott, nyugodt légkört és fájdalommentes fogászati ellátást teremtsünk, a pácienssel folyamatosan kommunikálva, így a kellemetlennek gondolt beavatkozást egy pozitív élménnyé alakítsuk, eloszlatva a fogorvosi beavatkozásokról kialakult rossz beidegződéseket, sztereotípiákat.

Fájdalommentes fogászat Debrecen. De meddig tart a fájdalommentesség? 

A kezelés ideje alatt mindenképp, viszont mindannyian tudjuk hogy az érzéstelenítés hatása előbb-utóbb el fog múlni! Ez általában 2-3 órás idő intervallumot jelent, de természetesen egyénenként ez változó lehet. Ám az is fontos hogy az elvégzett kezelés után, például egy elkészült fogtömés ne okozzon fájdalmat. Ebben pedig nagy szerepet játszik a fogorvos megválasztása, a használt anyagok minősége. Debreceni fogorvosi magánrendelőnkben éppen ezért felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező szájsebész szakorvosokkal és kiváló minőségű anyagokkal állunk az Ön rendelkezésére!

Ha felkeltettük az érdeklődését az alábbi telefonszámon van lehetőség a bejelentkezésre +36 20 417 4626.

Címünk: Prizma Dental Fogorvosi és Szájsebészeti Magánrendelő Debrecen, Piac utca 30. 1/2