A Prizma Dental magánrendelő szakfogorvosai

Dr. Bence Kövér

Dr. Kövér Bence

Fogorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakfogorvosa
Dento-alveolaris sebészet szakfogorvosa

Szakmai pályafutásomat a Nyíracsádi Körzeti Fogorvosi rendelőben kezdtem meg, mellyel párhuzamosan magán fogászati tevékenységet is elláttam. A nyíracsádi, valamint a magán fogászati feladataim során széleskörű tapasztalatot szereztem a fogak konzerváló fogászati, valamint protetikai helyreállítása terén. Ezen munkáim mellett a gyökérkezelés, a gyermekfogászat és a szájsebészet is a feladataim szerves részét képezték. Annak érdekében, hogy a szájsebészet területén több gyakorlatot szerezzek, 3,5 évet dolgoztam a megyei szájsebészeten. 2015-ben teljesítettem első szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástan tárgyából. 2018-ban szakvizsgáztam dento-alveolaris sebészetből, kiválóan megfelelt minősítéssel.

Fontosnak tartom a fogászati szaktudásom bővítését annak érdekében, hogy pácienseim részére minden alkalommal, a legmegfelelőbb fogászati kezelést nyújthassam.

Dr. Gábor Sass

Dr. Sass Gábor

Fogorvos, Dento-alveolaris sebészet szakfogorvosa

2014-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Rezidens éveimet a megyei szájsebészeten, illetve részben a Debreceni Egyetem Arc- Állcsont és Szájsebészeti tanszékén töltöttem, majd 2017-ben dento-alveolaris szájsebészetből kiválóan megfelelt minősítéssel szakvizsgát szereztem.

A kezelések során maximális fájdalommentességre és az alapos, magas minőségű munkára törekszem. Tudásomat igyekszem naprakészen tartani, a legújabb eljárásokkal megismerkedni.

Rendelési idő

Hétfő – Péntek:
9:00 – 16:00

Cím

Debrecen,
Piac utca 30. 1/2

Elérhetőségeink