Mikroszkópos fogorvosi ellátás

Mikroszkópos nagyítás mellett történik a fog kezelése. A mikroszkóp által biztosított nagyított kép a legprecízebb, legmagasabb minőségű fogorvosi ellátást segíti elő.

A mai modern fogorvosi ellátás elengedhetetlen részét képezi a nagyítás használata. Rendelőnk, ennek megfelelve, csúcsminőségű loupekat és fogorvosi mikroszkópot használ.

Szabad szemmel két egymáshoz közeli pontot csak 0,2 mm távolságig tudunk elkülöníteni egymástól. Ennél kisebb távolságban a két pontot egynek ítéljük meg.

Mikroszkópos fogorvosi ellátás

A loupe nagyítással 3,3-szoros, míg fogorvosi mikroszkóp segítségével akár 20-szoros nagyítás mellett látjuk a kezelni kívánt fogat, így számos szabad szemmel nem látható probléma válik láthatóvá, megoldhatóvá.

A fogorvosi mikroszkópot a fogorvoslás minden területén tudjuk használni, ide értve a konzerváló fogászati, fogpótlástani, fog sebészeti beavatkozásokat is.

– Fogmegtartó kezelések (fogtömések) során törekszünk a minél több egészséges foganyag megőrzésére, ezáltal biztosítva a fogbél védelmét, a fog szerkezeti stabilitását. Pont annyi foganyagot távolítunk el, amennyi szükséges.

– A mikroszkópos gyökérkezelés során a szabad szemmel nem látható apróbb anatómiai sajátosságok (plusz gyökércsatornák), melyek esetlegesen a későbbi elhúzódó kellemetlenségek okozói is lehetnek, láthatóvá válnak. A fogorvosi mikroszkópban látott részletgazdag kép segítségével a gyökércsatornákban tökéletes tisztaságot, megmunkáltságot tudunk elérni.

A bemutatott fotók a rendelő saját, valós eseteit mutatják be!

Mikroszkópos gyökérkezelés

Várjuk Önt is a rendelőnkben!

A mikroszkópos fogorvosi ellátás

A fogba készült tömések, gyökértömések, restaurátumok kivitelezése precízebbé, pontosabbá válik, ezáltal hosszú távú megoldást tudunk nyújtani a fog számára esztétikailag és funkcionálisan is.

A fogorvosi mikroszkópos konzultáció, kezelés során kivetített fotódokumentáció a pácienseink számára is azonnal láthatóvá teszik a kezelni kívánt problémát, munkafolyamatot, ezáltal kézen foghatóvá válik a kiindulási és a végállapot.

Pácienseink a kezelőegységben nyugodt, fekvő helyzetben, az orvos pedig mögöttük ülve, kényelmes testtartásban tudja végezni a beavatkozásokat.

Telefon

+36 20 417 4626

Rendelési idő

Hétfő – Szombat:
9:00 – 16:00

Cím

Debrecen,
Piac utca 30. 1/2

Elérhetőségeink