Kapcsolat, elérhetőség

A rendelő címe

Debrecen, Piac utca 30. 1/2

Telefon

+36 20 417 4626

Rendelési idő

Hétfő – Szombat:
9:00 – 16:00

Tisztelt Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. augusztus 9. napjától hatályos 469/2021. (VIII. 6.) Korm. rendelet értelmében – többek között – a tervezhető fogászati ellátáson csak azok a hatodik életévüket betöltött betegek vehetnek részt, akik:

· a koronavírus ellen védettek (és ezt védettségivel igazolvány bemutatásával igazolják),

· vagy a tervezett ellátást, beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű molekuláris biológiai vizsgálattal – SARS-CoV-2 PCR-teszt – és az ellátás vagy a beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigéngyorsteszttel igazolják, hogy a vizsgálat időpontjában nem fertőzöttek.

Ugyanezek a feltételek a beteget kísérő személyekre is vonatkoznak, tehát ők is csak akkor léphetnek be az egészségügyi ellátó területére, ha a fentieknek megfelelnek.

A nem védett, invazív beavatkozásra jelentkező személyek esetében – ha ennek kockázata szakmai szempontból elhanyagolható – a szakorvos döntése alapján tesztek nélkül is el lehet végezni az ellátást.

A fentiek alapján kérjük Önöket, hogy a fogászati ellátás alkalmával – kizárólag megtekintési célból – szíveskedjenek előkészíteni védettségi igazolványukat vagy PCR tesztjüket.

Amennyiben nem rendelkeznek egyikkel sem, úgy kérjük, szíveskedjenek nekünk ezt is jelezni, hogy szakmai szempontból fel tudjuk mérni és meg tudjuk ítélni a beavatkozás kockázatának fennállását vagy annak elhanyagolhatóságát.

Együttműködésüket és megértésüket köszönve, Prizma Dental

IDŐPONT FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

r

Időpont foglalási szabályzatunk bevezetésére azért van szükség, mivel TÖBB HETES ELŐJEGYZÉSSEL dolgozunk. Akivel időpontot egyeztetünk, attól elvárjuk, hogy az adott kezelésen megjelenjen, vagy amennyiben erre nincs lehetősége, azt IDŐBEN jelezze.

Aki ezt elmulasztja, és nem jelenik meg az általa lefoglalt kezelésen, az a többi, adott esetben sürgős problémával jelentkező ember elől veszi el a helyet, azon túl, hogy nagyfokú tiszteletlenségről tesz tanúbizonyságot.

Az időpont lemondására/módosítására díjmentesen a foglalást megelőző 24 órán túl van lehetőség.
Ezt megtehetik telefonon, sms-ben vagy e-mailben.

– Amennyiben az időpont lemondása a foglalást megelőző 24 órán belül történik, a következő kezelés árán felül plusz 5.000 Ft-os díjat számolunk fel!

– Amennyiben valaki a foglalt időpontján jelzés nélkül nem jelenik meg, a következő kezelés árán felül plusz 10.000 Ft-os díjat számítunk fel!

– Amennyiben valaki két egymást követő időponton nem jelenik meg, több időpontot nem áll módunkban számára rögzíteni.

 

Időpont foglaláshoz használja a salonic alkalmazást, vagy hívja a rendelő telefonszámát: +36 20 417 46 26

dr-kover-bence-fogorvos-es-dr-sass-gabor-fogorvos

Dr. Sass Gábor és Dr. Kövér Bence

A rendelő megközelítése

Közvetlenül a rendelő előtt villamos megálló található.

Vasútállomásról: 1-es vagy 2-es villamossal, vagy 42-es busszal megközelíthető, a második megállónál kell leszállni, amennyiben busszal érkezik rendelőnkhöz.

Autóbusz végállomásról: A 25-ös 45-ös 41-es 19-es autóbusszal, melyek a színháznál állnak meg, illetve trolibusz segítségével is megközelíthető.

Parkolási lehetőség a Piac utcán a fogorvosi magánrendelő előtt, vagy a Jászai Mari utca felőli parkolóban.

Telefon

+36 20 417 4626

Rendelési idő

Hétfő – Szombat:
9:00 – 16:00

Cím

Debrecen,
Piac utca 30. 1/2

Elérhetőségeink