Időpontfoglalás, bejelentkezés

Rendelőnkbe legegyszerűbben és legkényelmesebben on-line tud bejelentkezni.

Amennyiben tömés, gyökérkezelés, fogpótlás illetve szájsebészeti műtét céljából keresné fel rendelőnket, kérjük válassza a „Konzultáció és szájüregi szűrővizsgálat” opciót, majd a kezelésekre az állapotfelmérést követően, személyesen történik az időpontok egyeztetése.

IDŐPONT FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

r

Időpont foglalási szabályzatunk bevezetésére azért van szükség, mivel TÖBB HETES ELŐJEGYZÉSSEL dolgozunk. Akivel időpontot egyeztetünk, attól elvárjuk, hogy az adott kezelésen megjelenjen, vagy amennyiben erre nincs lehetősége, azt IDŐBEN jelezze.

Aki ezt elmulasztja, és nem jelenik meg az általa lefoglalt kezelésen, az a többi, adott esetben sürgős problémával jelentkező ember elől veszi el a helyet, azon túl, hogy nagyfokú tiszteletlenségről tesz tanúbizonyságot.

Az időpont lemondására/módosítására díjmentesen a foglalást megelőző 24 órán túl van lehetőség.
Ezt megtehetik telefonon, sms-ben vagy e-mailben.

– Amennyiben az időpont lemondása a foglalást megelőző 24 órán belül történik, a következő kezelés árán felül plusz 5.000 Ft-os díjat számolunk fel!

– Amennyiben valaki a foglalt időpontján jelzés nélkül nem jelenik meg, a következő kezelés árán felül plusz 10.000 Ft-os díjat számítunk fel!

– Amennyiben valaki két egymást követő időponton nem jelenik meg, több időpontot nem áll módunkban számára rögzíteni.

Rendelési idő

Hétfő – Péntek:
9:00 – 16:00

Cím

Debrecen,
Piac utca 30. 1/2

Elérhetőségeink