Fogászat Debrecenben

Fogorvos Debrecen, Prizma Dental, hétvégi, sürgősségi fogászat és szájsebészet. De kiknek szól? Kik vehetik igénybe? Ami pedig a legfontosabb, milyen esetekben számíthat Ránk?
Ezúttal ezeket a gyakran ismételt kérdéseket igyekszünk megválaszolni!

„Én is igénybe vehetem a rendelő ellátásait?”

Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amelyre a válasz természetesen az, hogy igen! Kortól, lakhelytől függetlenül mindenkit ellátunk debreceni fogorvosi magánrendelőnkben, tehát nem csak debreceni lakosok vehetik igénybe fájdalommentes fogászati ellátásainkat. Ennek igazán nagy jelentősége főleg hétvégén van, hiszen Debrecenben nem nagy a kínálat ilyen jellegű szolgáltatásokból, a környező településekre pedig ez hatványozottan igaz. Ne feledje, ha fogorvost keres Debrecenben, akkor Prizma Dental!

Fogászat Debrecen. Kinek szól?

Rendelőnkben számos fogászati probléma esetén állunk az Ön rendelkezésére. Gyermekfogászat, fogpótlás, tömés, gyökérkezelés. Összes ellátásunkat ide kattintva éri el.
Fontos megjegyezni, hogy szinte egyedülálló módon, hétvégi sürgősségi fogorvosi és szájsebészeti ellátásokkal is bátran keresheti Rendelőnket és szájsebész szakorvosainkat. Legyen szó egy kellemetlen fogfájásról, vagy éppen bölcsességfog eltávolításról, tapasztalt csapatunk gyorsan és fájdalommentesen orvosolja az Ön problémáját! Mindezt nyugodt, barátságos légkörben és kimagasló színvonalon, hiszen számunkra első a Páciens megelégedettsége.

Fogorvos Debrecenben, hétvégén is!

Hétvégi fogászati ellátásainkhozpedig, hétköznapi árak társulnak.
A gördülékeny ellátás érdekében pedig azt javasoljuk, kérjen időpontot Rendelőnkbe, így minimálisra csökkenthető a várakozási idő. Erre több lehetőség is az Ön rendelkezésére áll: lehetősége van már online is időpontot foglalni, ide kattintva, vagy pedig telefonon, az alábbi számon: 20/417-46-26
Jelenlegi rendelési időnk a hétvégét teljesen egészében lefedi, a hétköznapok tekintetében pedig a péntek kivételével, minden egyes nap eléri debreceni fogorvosi magánrendelőnket. A pontos rendelési időt ide kattintva éri el.

Debreceni Fogászat, Csapatunk tagjai

Debreceni fogorvosi magánrendelőnkben, Ön a lehető legjobb kezekben lesz, erre Dr. Sass Gábor és Dr. Kövér Bence, tapasztalt szájsebész szakorvosaink a garancia. Orvosaink elkötelezettek a magas minőségű munka, a fájdalommentes ellátás és a naprakész szaktudás mellett. Az elvégzett munkánkra garanciát vállalunk.

Ha felkeltettük az érdeklődését az alábbi telefonszámon van lehetőség a bejelentkezésre +36 20 417 4626.

Címünk: Prizma Dental Fogorvosi és Szájsebészeti Magánrendelő Debrecen, Piac utca 30. 1/2