Hétvégi szájsebészet Debrecen?
Igen, már elérhető!

Két szó, amit szinte senki sem szeretne egy mondaton belül kiejteni: Hétvége és szájsebészet.

Alapvetően két féle ember létezik! Akinek volt már hétvégén kínzó fogfájása és akinek majd lesz!
Függetlenül attól Ön melyik csoportba tartozik, mindenképp olvassa el cikkünket, hiszen ha jön a kínzó fogfájás, főleg hétvégén, akkor a megoldás keresése olyan hatalmas feladatnak fog tűnni, amihez képest megjegyezni ezt a szinte egyedülálló lehetőséget, ez szinte semmiség! Prizma Dental fogorvosi és szájsebészeti magánrendelő Debrecen.

Kezdjük is az elején.

Ráfázhat az, akinek hétvégén fáj a foga?

Ez így nem teljesen igaz, mert eddig is volt lehetőség a múlni nem akaró hétvégi fogfájás orvoslására, azonban a lehetőségek száma most bővült! Nem kell ezentúl vadászni a szombati és vasárnapi fogorvosok elérhetőségét, mivel nem is volt túl bőséges a kínálat.

De akkor mi lehet a megoldás? Hétvégi szájsebészet Debrecen!

A válasz roppant egyszerű! Debreceni fogorvosi és szájsebészeti magánrendelőnket pontosan ezzel a céllal hoztuk létre, hogy Ön az ilyen helyzetekben, azonnal tudja hová kell fordulni.
Nálunk nincsenek végeláthatatlan hosszú sorok, órákig tartó várakozások, hiszen tudjuk jól, a kínzó fájdalommal kapcsolatban egyetlen egy dolgot szeretne az ember: minél hamarabb megszabadulni tőle!

De mi az amiben különbözik ez a fogászat a többitől?

Hétvégi fogászatunkon szinte sorban állás nélkül, minimális várakozási idővel, gyors és fájdalommentes ellátással állunk Pácienseink rendelkezésére, amiben pedig már-már úttörőnek számít Rendelőnk, az hogy Nálunk tapasztalt, szájsebész szakorvosok, Dr. Kövér Bence és Dr. Sass Gábor dolgoznak! Ez pedig szinte hiánypótló Debrecen városában. Nem kell többé aggódnia amennyiben a hét utolsó napjain éri el a kellemetlen fogfájás. Nem kell véget nem tűnő órákat töltenie az ügyeleten.

Van azonban még egy fontos tényező ami már valószínűleg felmerült Önben is bejegyzésünk olvasása közben. Mennyibe kerül? Hétvégi fogászatunkhoz hétköznapi árak társulnak. Erről Ön is meggyőződhet, debreceni magán fogorvosi Rendelőnk árai az alábbi linken érhető el: www.prizmadental.hu/arlista

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 20/417-46-26
Prizma Dental, fogorvosi és szájsebészeti magánrendelő,
Debrecen, Piac utca 30. 1/2